0

Stenvæg - Stenmur

(4 produkter)

Stenvæg - Stone wall - Stenmur i natursten. Priser fra DKK 369,- pr. m²

Natursten til stenvæg - klippevæg - stone wall i boligen, stenmur på terrassen eller skalmurfacade og som sokkelsten – fås i følgende varianter: Andesit, gneiss, granit, kalksten, kvarts, skifer, sandsten og travertin.

Vil du have en stenvæg eller stenmur i dit hjem eller have? Så har vi flotte natursten til stenvæg, klippevæg eller stonewall i boligen, stenmur på terassen eller skalmur på facade og som sokkelsten. Vores natursten fås i varianterne: andesit, gneiss, granit, kalksten, kvarts, skifer, sandsten og travertin.  

Vi tilbyder stonewall, stenpaneler, brudfliser, håndhuggede sten, mosaikfliser, klinker og massiv stenmur i et bredt udvalg af farver og stentyper.  

Stenvæg - Stone wall - Stenmur i natursten. Priser fra DKK 369,- pr. m²

Sortér efter:

Andesit A1 Antik

469,00 kr.

Black rock Stonewall – Stenvæg paneler

815,00 kr.

Gneiss grå golden striber

629,00 kr.

Gylden/grå gneiss massiv stenmur

5.394,00 kr.

Forskøn boligen med en smuk og dekorativ stenvæg.
En stenvæg indendørs, skaber en fantastisk hyggelig stemning og samtidig forbedre husets akustiske forhold.Der er mange muligheder f.eks bag en brændeovn er en stenvæg ikke bare utrolig smuk, men virker også brandhæmmende. Stenvægge giver også en utrolig mulighed for spændene belysning

Stenvæg i personlig stil
Nu kan du et sætte personligt præg på din boligindretning ved at omdanne din væg eller terrassemur til den mest rustikke stenvæg. Forestil dig eksempelvis en klippevæg, et engelsk landhus, et fransk landkøkken, rå New-Yorker-stil eller middelhavsstemning. Vi har et meget stort og spændende udvalg af håndlavede natursten til skalmuring af vægge.

Natursten til stone wall - stenmur
Alle vores skalmuringssten er ægte natursten og ikke et kunstigt produkt i glasfiber eller beton.

Stenene kan fås løse, hvilket giver en stor frihed i forhold til struktur og overflade ved opbygningen af en stenvæg. Det er dog også muligt at bestille stenpaneler, der er nemme og hurtige at montere.
Vi kan tilbyde natursten til stenvæg og stenmur med et væld af spændende muligheder – i materialer, struktur og farver, som kun bliver smukkere med tiden.